طریقه چسباندن کاغذ دیواری
لوازم مورد نیاز چسباندن کاغذ دیواری
مداد،نرده بام ،رولرنقاشی 20 سانتیمتر،کاتر،برس 10 سانتیمتر،متر فلزی
طریقه چسباندن کاغذ دیواری
انتخاب نصب یک کاغذ دیواری ایده آل به طور فوق العاده به زیبایی دیوار کمک میکند اگر قصد دارید خودتان نسبت به نصب کاغذ دیواری اقدام کنید موارد زیررا رعایت فرمائید.
1> ابتدا مقدارمصرف کاغذروی دیواررامحاسبه نمائید
2> در صورتی که کاغذ دیواری ساده باشد ارتفاع دیوار را محاسبه نمائید و حدود 10 تا 15 سانتی متر بلندتر برش دهید و زمان نصب ازطرف بالا به پایین دیوار حدودا 7 تا 8 سانتی متر بیشتر از دیوار قرار گیرد.
3> درصورتی که کاغذ دیواری طرحدار است قطعا باید براساس ارتفاع دیوار با درنظر گرفتن 10 تا 15 سانتی متر بلندتر کاغذ دیواری را روی زمین پهن کنید وبر اساس بهترین حالت قرار گرفتن طرح روی کاغذ دیواری اولین برش را انجام دهید سپس براساس اولین رول برش خورده (یک قواره که از سقف تا کف دیواررا پوشش میدهد) بقیه رولها راکنار اولین رول روی زمین پهن کنید و طرح یا گل کاغذ را با هم قرینه و موازی نمائید سپس نسبت به برش اقدام کنید و قوارههای بریده شده با رعایت 10 یا 15 سانتی متر اضافه تررا به ترتیب روی دیوار بچسبانید.
پس از برش چسب کاغذ دیواری را به شرح زیر آماده کنید:
دریک سطل آب نیمه گرم تا نصف یا 3/2 ظرف پر کنید سپس جسب پودری کاغذ دیواری معمولا به نسبت 1 به 10 با آب به صورت پاششی آرام آرام به آب اضافه کنید و سریع آب را هم بزنید که چسب و آب میکس شود و کاملا چسب درآب حل شود توجه کنید اگر آب و چسب سریع هم زده نشود ممکن است چسب بصورت دلمه دلمه درآید که کار را خراب میکند.
سپس پاشش چسب به آب را ادامه دهید تا مایع آب و چسب به صورت نیمه غلیظ درآید و دیگر چسب اضافه نکنید کمی هم زدن را ادامه دهید چون مخلوط آب و چسب پس از حدود چنددقیقه سفت تر میشود و زمانی که سفتی آب و چسب درحدمناسبی (مثل فرنی رقیق) درآمد معادل 5% از مقدار چسب موجود را چسب چوب بی رنگ اضافه کنید و مجدد کل چسب آماده قبلی و چسب چوب را میکس کنید
توجه داشته باشید چسب کاغذ دیواری قابلیت ترکیب چسب چوب را داشته باشد چسب کاغذ دیواری موجود در بازار در دو نوع میباشد.
- چسب کاغذ دیواری بدون نیاز چسب چوب
- چسب کاغذ دیواری نیازمند چسب چوب
- در صورتی که چسب کاغذ دیواری بدون نیاز چسب چوب خریداری کردید چسب چوب اضافه نکنید.
- دیوارها را تمیز کنید که فاقد گرد و غبار و دوده باشند.در صورتی که زیر کاغذ دیواری ترک یا حفره وجود دارد با بتونه باید زیرسازی شده باشد.
- در صورتی که روی دیوار دورنگی یا تیرگی وجود دارد پیشنهاد میشود یک دست رنگ پلاستیک یا اکرولیک روشن روی دیوار بزنید تا لکههای روی دیوار روی کاغذ دیواری تاثیر نگذارند.
- اگر دیوار آماده باشد مقداری چسب چوب را با دو تا 3 برابر آن با آب مخلوط کنید و مایع حاصل را با فرچه نقاشی روی دیوار به طورکامل بزنید.
مرحله چسباندن کاغذ دیواری به دیوار
قوارههای کاغذ دیواری بریده شده را اگر طرحدار بود به ترتیب چسب بزنید و اگر ساده بود که نیازی نسبت به ترتیب قرار گرفتن نیست.
اگر میز کارنداشتید روی زمین سفره یکبار مصرف پهن کنید سپس قواره های کاغذ دیواری را به پشت روی آن بگذارید و با فرچه نقاشی از چسب موجود پشت کاغذ دیواری به طور کامل پوشش دهید، هر قواره را که چسب زدید به نسبت یک سوم به دو سوم از سمت چسب زده روی هم تا بزنید و پس از چند دقیقه اولین رول را با استفاده از شاقول یا تراز یا به صورت چشمی صاف از سمت چپ دیوار شروع به چسباندن کنید سپس با کاردک مخصوص پلاستیکی روی کاغذ بمالید تا حبابهای هوا و اضافات چسب از زیر کاغذ خارج شود سپس رول بعدی را کنار اولین رول با همین فرمول بچسبانید.
توجه فرمائید قوارههای کاغذ در کنار هم باید به صورت لب به لب باشد تا درز آن دیده نشود و روی هم قرار نگیرند.
سپس اضافات کاغذ را در قسمت بالا و پایین دیوار با استفاده از خط کش فلزی و کاتر برش دهید اضافات کاغذ در قسمت پنجره ها و چهارچوب درب ها هم به همین نحوه با کاترخط کش برش دهید.
توجه فرمائید پس از نصب هر قواره کاغذ در صورتی که روی نمای بیرونی کاغذ اضافات چسب باقی مانده بود آن را حتما با پارچه نرم سفید مرطوب تمیز کنید که چسب روی نمای بیرونی کاغذ نماند چون پس از خشک شدن روی نمای کاغذ دیواری تاثیر می گذارد.
بازدیدها: 343